Latest Calendar Championship Contact Gallery YouTube Facebook
GK98 Information

GK98 er en gokartklub som startede i august 1998. Vi var 5 drengerøve som syntes det kunne være sjovt, at mødes en gang om måneden for at køre gokart. Så vi startede en klub, hvor vi nu kører Grandprix eller Le-mans ca. en gang om måneden, med lignende regler ligesom i F1.

Vi er en ren amatør afdeling, dvs. ikke licens-registreret. Vi lejer os ind på forskellige gokartbaner/centre hovedsaligt på sjælland, men vi har også et par ture om året hvor det enten går mod Jylland eller udlandet.

Vi har det sjovt når vi mødes, et godt socialt sammenhold, sportsfight når det er sjovest, her kan alle være med.   Klubbens oprindelige beliggenhed er på Vestsjælland, men i dag har vi mange kører som har bopæl langt væk.

Hvis I/du har lyst til at køre gokart eller bare har spørgsmål om klubben, så kontakt os!

GK98 History

2020

Racehall CPH åbner og vi har første løb der før den officielle åbning.

2019

Der er 4 datoer med dobbeltløb. Kristianstad i Sverige besøges for første gang.

2018

Reduceret felt starter ny sæson. Operation ''glæden skal tilbage i feltet'' er sat i gang.

2017

Der indføres fair play titel, og en mest stabil titel. Grindsted skal besøges for første gang og løbskalenderen er nu på 13 løb.

2016

Indendørs gokart fjernes, og antal af løb reduceres til 12 stk.

2015

Færdselsregler og løbsledelses regler revideres.

2014

GK98 skal køre el-gokarts for første gang i Herlev. Endvidere besøges Odense og Als også for første gang.

2013

GK98 gør comeback i Brøndby efter genåbning.

2012

Dobbeltarrangement til Sverige. Der indføres for første gang DTC-start, Rulle-start og officielt pitstop i udvalgte løb.

2011

Der er nu 14 løb på løbskalenderen og for første gang et dobbelt arrangement når turen går til Jylland. Der indføres GP Weightchampionship.

2010

Vandel besøges for første gang i årets Grandprix of Jylland. København besøges også for første gang på den nye anlagte bane i det gamle Carlsberg

2009

Der indføres for første gang løbsmodellen ''Kaotic'' lemans. Vojens besøges for første gang.

2008

Handicap rating systemet skrottes. Der indføres for første gang løbsmodellen ''Classic''. Auning og Lockarps besøges for første gang.

2007

Titlen i 3 vægtklasser og et handicap rating system bliver introduceret. Tørring og Århus besøges for første gang.

2006

Der køres nu 13 officielle løb. For første gang når klubben sit loft for medlemsantal, og reservelisten bliver nu officiel. GK98-cuppen bliver uddelt for første gang, samt indførsel af team mesterskabet. Klubben har sin første internationale debut i Bispingen i Tyskland.

2005

Der køres nu 12 løb, hvor Roskilde, Brøndby og Hillerød indgår i kalenderen for første gang. Titlen som årets rookie uddeles for første gang. Sammenslutningen af S.M.A.G. er en realitet, og der køres 1 løb i kampen om sjællandsmesterskabet. GK98 stiller med et hold til Holbæks 12 timers Le-mans og vinder.

2004

Der køres fortsat 10 løb, hvor Kastrup og Svebølle indgår i kalenderen for første gang. I december måned kører GK98 for sidste gang i Slagelse, lige inden de lukker. GK98 nåede at afvikle 54 grandprix i Slagelse, hvor det hele startede for 6 år siden. Årets fighter bliver uddelt for første gang. Prodriver introduceres og der køres for første gang 2 timers Le-mans i Holbæk. Rangliste ordningen bliver vedtaget.

2003

Der køres fortsat 10 løb, men nu med færre løb i Slagelse. Ellers besøges Ballerup for første gang. Gridden lines nu op efter, hurtigste omgangstid fra forrige løb starter i pole.

2002

Der køres fortsat 10 løb, og Holbæk besøges første gang.

2001

Der køres fortsat 10 løb.

2000

Strukturen ligges nu om så der køres fra januar til november for at finde årets vinder fordelt på 10 løb. Der køres kun i Slagelse. Klubben bliver nu til en forening.

1999

Efterårssæsonen bliver kun 2 løb gammel før den nedlægges grundet manglende tilmelding.

1998

August måned stifter Claus Rhymer gokartklubben GK98. Der køres mesterskab med start fra august 98 til juni 99. Blot 5 medlemmer dengang kørte 9 løb før der var fundet en vinder. Der køres kun i Slagelse. Gridden lines op efter lodtrækning.