Svebølle Classic preview

08 Juni 2015

Lørdag d. 13. juni er der samling kl. 11.45 til årets Classic Lemans. Afbuddene er strømmet ind så vi kører kun med 5 hold. Force India med Steen Hansen og Christian Jessen får Patrick Bing med fra Cannonball Bandits og de fordeler team pointene med 2/1 fordeling.

Classic Lemans er 2 x 1 times Lemans med et stop på halvvejs.

  • Alle team kører samtidigt og løbet strækker sig over 2 afdelinger af 1 times varighed. (ingen pause imellem afdelingerne).

  • Det står teamene frit for at vælge fordelingen af kørerskift imellem de 2 afdelinger. Overgangen mellem de to afdelinger i løbet tæller ikke som kørerskift, dog er det tilladt at starte 2. afdeling med en anden kører end den der sluttede 1. afdeling.

  • Vinderen af første afdeling er det team der passere målstregen først efter 1 time.

  • Til anden afdeling byttes karts. Det vindende team fra første afdeling bytter kart med det dårligst placerede, den næste bedste med den næste dårligste osv. Til anden afdeling griddes op i den kart rækkefølge de kom i mål i første afdeling, dvs. det dårligst placerede team starter forrest og vinderne bagerst.

  • Vinderen af anden afdeling er det team der passere målstregen først efter 1 time.

  • Der uddeles point i hver afdeling hvor vinderen får 10 osv. der nedad med henholdsvis 8-6-5-4-3-2-1. Det team der har fået flest point tilsammen i begge afdelinger vinder dagens løb. (ved pointlighed får de implicerede teams uddelt samme point til team mesterskabet som stadig bliver uddelt efter følgende skala 30-24-18-15-12-9-6-3 point)

P Driver Team Best Lap Gap Afbud
1 3 skarpe modstandere 3,00    
2 Force India/ Cannonball Bandits 8,33   DL, HP, KF
3 Karting Race   9,00    
4 De 3 Høvdinge   14,00    
5 Roadrunner   15,00