Brøndby preview

 4 Jan 2015

Ny sæson, nye mål, nye perspektiver, alt er nyt...... på papiret. Men det er stadig de samme personer som kører mod hinanden men flokken er rystet tilbage til at alle kan holde et koncentreret moment og håbe på en god sæson start.

Lørdagens samling i Brøndby begynder kl. 9.15 med indvejning og derefter en hurtig gennemgang af de nye regler for fair kørsel og hvilke optioner både løbsobservatører kan foretage sig men også hvad hver enkelte kører kan foretage sig på banen for at gøre skaden god igen hvis man har været ude for en race accident.

Heat B starter dagen og heat A slutter dagen af. For god ordens skyld har teamet med Giang, Tim og Christian Jensen valgt at kalde sig team Roadrunner. For 4 mands teamet som består af Kasper, Jesper Krohn, Vidar og Tue er team navnet faldt på team Dark Horse.

Start gridden med afbud og hvem som er indkaldt som replacement findes her >>

For god ordens skyld bringer vi lige her en reminder som vi kører med i 2015:

Bagfra kommende skal have bremset normalt ned som alle andre til et sving, og må derfor ikke bruge forankørende som stopklods for at vinde retten til at være betegnende side om side. 

§ 7. Sanktioner

Stk. 1. Sanktioner som Baneobservatører/ Løbsleder eller Dommer kan tildele en kører:

  • Synderen selv: Give pladsen tilbage til forurettet inden for 1 omgang. Det skal også betegnes som en undskyldning.

  • Baneobservatører: Gives pladsen ikke tilbage kan man idømmes en Stop and Go straf i løbet ved at få forevist skilt, hvor man skal i pit og løbe 360 grader rundt om karten. Hvis forseelsen sker sidst i løbet, og man kan ikke nå at uddele skiltet, vil man modtage nedenstående straf.

  • Ignorer man Stop and Go straf, hvis man mener man ikke er berettiget til straffen, kan man efterfølgende som minimum blive idømt 20 sek. straf i løbsresultatet hvis Løbleder dømmer tiltalte.

  • Forseelser kan overses af observatører, og her vil almindelig praksis være at man indgiver en protest efter løbet til løbsleder.

Ved strengere straffe, kan Løbsleder / Dommer uddele følgende straffe:

  • Den dømte kan rykkes imellem 5 og 20 pladser (udenom DTC og kun i negativ retning) tilbage på gridden til efterfølgende løb. (Kan alle strafplaceringer ikke tages til et løb, ryger resten af straffen videre til næste løb).

  • Den dømte kan udelukkelse til næstkommende løb i GK98-regi.