Sæson 2017 preview

4 Januar 2017

Sæson 2017 vil der være fokus på fair play. Løbsledelsen sætter ekstra ressourcer af for at få de nye regler til at blive implementeret så hurtigt og effektivt som muligt. Reglerne vil betyde at der uddeles strafpoint ved forseelser som løbsreglerne beskriver. Vi er klar over at de dømte vil få ekstra næring til brokkeri ved straffe, men det er simpelthen nødvendigt for at beholde den positive stemning i klubben som størstedelen af medlemmerne finder vigtig. Samt vi alle bliver ældre og ældre og skal alle passe på vores lemmer og helbred og vil derfor ikke køres af eller bokses til med vilje.

Årets første løb vil starte med en Formel 1 kvalifikation, hvor der sies først 8 fra i Q1, derefter 8 i Q2, så der er 8 tilbage i Q3 til at fordel poleposition.

Der vil til dobbeltløbet i Klippan muligvis være en anden løbsform til dagens 2' løb, men det er ikke endelig besluttet endnu.

Til årets sidste Lemans i Holbæk er det blevet besluttet grundet ingen andre forslag at der køres Lemans for teams. Det betyder at grundet reducering fra 4 til 3 mand på hvert hold at der opkræves 100 kr. ekstra til det løb.

Udover en Fairplay titel og vinde er der også i år endnu en ny titel at køre om. Det er årets mest stabile kører og her er der absolut ingen fordel i om man ligger øverst eller nederst i mesterskabet, bare man gør det samme til hvert løb.

Traditionen tro, så vil vi her give en forudsigelse på hvordan året 2017 går i kampen om det individuelle mesterskab. Der er taget højde for aktuel rangliste og seneste resultater.

Kampen om 1' og 2' pladsen står imellem Christian Jessen og Giang Nguyen.

Kampen om 3' står imellem en større gruppe. Henrik Mathiasen, Patrick Bing, Kenneth Fridthjof, Lars Ulstrup og Claus Rhymer.

Kampen om 8' pladsen står imellem Finn Hansen, Dennis Lauridsen, Kim Mortensen, Luke Rhymer og Ronni Wellbæk.

Kampen om 13' står imellem Steen Wells, Lars Feddersen, Jesper Skallergård, Claus Hansen, Jesper Krohn og Nick Andersen.

Kampen om 19' pladsen står imellem Peter Nielsen, Carsten Funch og Christian Würtz.

Kampen om 22' plasen står imellem Johnny Friis, Morten Sørensen og Anders Nissen.

Silly season lukker d. 15. februar kl. 23.59, herefter vil der trækkes lod om teamsammensætning ud fra 3 seedningslag.