Winners and losers 2016

28 November 2016

Christian Jessen er Champ 2016. Men det var i hård kamp imod Giang Nguyen og Henrik Mathiasen. Henrik havde lagt sig solidt i spidsen efter jyllandsturen, men så gik han i stå og Giang fik momentum og lagde sig i spidsen... men Christian lå hele tiden lige i baghjulet og i årets 4 sidste løb fik han skabt sejren i årets mesterskab.

I team mesterskabet var det længe en kamp imellem 3 teams. Men team Underdogs trak fra til sidst og vandt lige foran team Redbull Racing. Team Winfighters var længe inde i kampen men manglede momentum til sidst.

Light Champ gik til Giang Nguyen som i sidste løb fik foræret en plads af Henrik Mathiasen. Giang vinder med 1 point og da Henrik forærede ham 2 point i sidste løb så var det en slukøret Henrik der fik sandheden af vide bagefter.

Middle champ  gik til Claus Rhymer som var det meste af året i sikker 1. plads. Patrick Bing sluttede året sikkert af med 2 førstepladser.

Heavy champ gik selvfølgelig til årets champ, Christian Jessen. Den mest suveræne vinder af den kategori til dato. Nick Andersen på 2' pladsen var hele 35 point efter.

GP Weightchamp gik også til Christian Jessen, som i løbet af året scorede flest point i de indlagte Grandprix. Henrik Mathiasen sluttede 2'er og årets sølvvinder Giang Nguyen sluttede nede som nr. 7.

Årets fighter gik til Luke Rhymer. Han var marginalt foran Henrik Mathiasen og Kenneth Fridthjof til sidst, og her var det igen Henrik's egen skyld i at slutte 2'er med sin foræring til Giang.

Årets rookie gik til Finn Hansen, som vandt suverænt foran Luke Rhymer og Carsten Funch. Finn scorede 16,4 point i gennemsnit i sine deltagende løb, det var 4,5 point mere end Luke.

Årets Cup winner vandt Giang Nguyen helt suverænt. Titlen blev grundlagt allerede i årets 2' løb hvor Giang overhalede 20 i Roskilde. I snit havde han 5,8 overhalinger i hvert løb.