Svebølle preview

16 Februar 2016

Sæson 2016 skal skydes i gang og vi håber vejret er med os og der ikke ligger sne over banen så et afbud skal fortrænge premieren på en ny sæson. Men hvis ikke det står på vintervejr så er der nok 50/50 chance for et vådt løb i Svebølle, når GK98 kalder til samling som foregår lørdag d. 5. marts med samling kl. 11.30. Året skydes i gang med fuldt medlemsantal, så for første gang i mange år er der 8 teams med fuld styrke.

Vi starter alle med indvejning så vi kan få tildelt de 3 vægtklasser, og efter introduktion af nye kører og briefing vil der være 5 minutters kvalifikation til alle, der trækkes lod om gokarts og i hvilken rækkefølge der køres. Efter kvalifikationen er gridden klar med DTC rækkefølge og løbet sættes i gang med rullestart. Heat C starter først. Der vil traditionen tro i Svebølle være indlagt et pitstop hvor man har 20 minutters pitvindue til at foretage sit pitstop hvor man skal ind og holde stille og løbe 1 gang rundt om gokarten. Som noget nyt skal man ikke længere holde tilbage for kørere på banen idet der er lavet en svingbane ud af pitten som man skal respektere. Overskrides den gule linie ved pitudkørsel vil man modtage 20 sek. tidsstraf, den samme straf uddeles for et ikke korrekt udført pitstop og glemmer man pitstoppet helt, er straffen 40 sek.

For netop den nye pitudkørsel kunne udføres er der derfor lavet ændring på svinget hvor pitudkørselen er og det betyder nu man ikke kan holde fuld hane på i svingkombinationen efter start/mål, det vil give lidt langsommere tider men det har været nødvendigt for at højne sikkerheden.

Penge skal som altid betales direkte til kassereren med enten kontant eller Swipp. Der skal betales 300 kr. for løbet samt 300 kr. for kontingent.

Vel mødt til 2016 og lad os alle finde vores positive og fair kørsel frem.