Cannonball Bandits med ny besætning

18 november 2014

Det var med stor glæde at Cannonball Bandits kunne række holdtrofæet i vejret for 2. år i træk. Sponsorer og fans stiller store krav til at der bliver lavet hattrick i 2015 og derfor er det med stor begejstring at teamchef Kenneth Fridthjof kan præsentere et stærkt hold til den kommende sæson.

1. kører Kenneth Fridthjof blev for første gang i hans karriere Champ i 2014 og har i de sidste 4 sæsoner været i top 3. I næste sæson bliver det rigtigt svært med gode kørere i klubben, så målsætningen er en top 4.

2. kører Anders Bjørnson er klar til at tage springet videre og efter 2 sæsoner i klubben tror jeg på, at han med hans stabilitet og altid klar til kamp vil kunne blande sig i top 6.

3. kører Patrick Bing har i denne sæson missede en del løb, men slutter alligevel i toppen af nederste ranking. Hans tider vidner om, at der er et stort potentiale i den unge racerkører. Patrick har lovet, at træne hårdt derhjemme og komme til alle løb. Vi tror på, at Patrick kan komme op i top10.

Så drenge watch out, Cannonball Bandits bliver igen et hold man skal regne med derude. Vi ser frem til at give jer alle baghjul.

De bedste hilsner VrrOOmmmm
Kenneth Fridthjof

News Headlines

Back to home

GK98.DK    >>        >>