Svebølle preview

6 juni 2014

Så er sidste løb inden sommerpausen lige om hjørnet. Lørdag d. 14. juni er der samling kl. 12.30 i Svebølle. Her vil vi med al sandsynlighed finde årets champ, da det tidligere i historien har vist sig i alle sæsoner at den der ligger nr. 1 i mesterskabet op til sommerpausen også formår at holde den stilling resten af året.

Der er to der kæmper tæt om at ligge forrest og de to skal ud i en direkte duel i Svebølle. Kasper Stoltze har 2 point mere end Kenneth Fridthjof, men da Kenneth starter 2'er og Kasper starter 7'er kan der hurtigt rykkes rundt på den fordeling.

Heat C starter dagen hvor sidste års to duellanter om mesterskabet starter noget skuffende så langt nede. Claus Rhymer og Christian Jessen kan nu kæmpe internt om sekundære placeringer.

Løbet vil være med rullestart og officielt pitstop. Der er ved sidste pitstop runde i Svebølle observeret ikke lovlige nedstigninger i karten, hvor der er blevet trådt på styrestænger. Der vil til løbet være en observatør til at holde øje med det, og hvis der trædes på styrestænger eller hives i rattet blive pålagt den enkelte en 10 sek. tidsstraf.

Start gridden med afbud og hvem som er indkaldt som replacement findes her >>

News Headlines

Back to home

GK98.DK    >>        >>