Odense / Als rapport

18 maj 2014

Årets sommertur som vanen tro, bestod af dobbelt arrangement som i år blev udvalgt til mindre omgivelser og måske knap så luksuriøse vilkår som klubben efterhånden er blev vant til. Godt nok blev Odense valgt i sidste øjeblik, men den fulgte den oprindelige plan om at det ikke skulle være wow effekten, men en tur tilbage til rødderne hvor vi alle startede inden vi begyndte at brokke os over brøkdele af sekunder og andre skavanker man nu kan finde på materiellet.

Missionen lykkes desværre ikke, for brokkeriet var i den grad til stede over langsomme karts og det overskyggede for en del af deltagerne så de glemte måske at nyde dagen. Både Odense og Als banerne var som sådan fede baner at køre på, måske det var fordi begge baner var nye i GK98-regi at den følelse var der. Men karterne var ikke i orden, begge steder havde 1 eller 2 karts der var uden for standard og selvom der var tilfældig lodtrækning af karter så kunne nogen opfatte at nogen gav dem med vilje en dårlig kart. Stort cadeu til Dennis Lauridsen der fik en langsom kart i Odense og stopper ca. 10. min før tid. Dennis tager hjelmen af og siger det var det... og da officials selv vælger at skifte karten beordre løbsledelsen ham ned i karten igen, men så kan den ikke køre med i indeværende løb da computeren så ikke vil registere den. Så for 2' gang inden for 2 min., blev Dennis' løb sluttet, og selvom han ærgrede sig så kan der kun gives stor ros for hans kølighed og måde at tackle det på.

I Odense vandt Kasper Stoltze foran Magnus Berggreen og Kenneth Fridtjof. Kasper kørte løbets hurtigste tid. Claus Berggreen blev idømt en advarsel og bøde for at køre Patrick Bing af.

På Als vandt Lars Ulstrup foran Kasper Stoltze og Giang Nguyen. Igen kunne Kasper sætte løbets hurtigste tid og med dagens resultater er han nu i front af mesterskabet, 2 point mere end Kenneth Fridthjof. Nogle betegnede karterne på Als som at være kamikaze piloter for bremserne på de karter virkede enten med blokeret hjul eller ingen brems og derfor så vi en del afkørsler i græsset. Sjovt at kigge på, men måske ikke helt så sikkert!

Selvom det altid er vinderen der får den bedste gokart, så vil alle vinde for det er jo sjovest at være the only one. Men igen der kan kun være en vinder og 23 tabere i et GK98 løb. Og 50% af tilfældene er det materiellets skyld, og de sidste 50% er det forskellen på vores kørestil. Vi er en klub der lejer vores materiel, og derfor kan vi ikke stille krav til at alt spiller 100% når vi som os i klubben måske kun udgør 2% af kundekredsen i ethvert gokartcenter. Resten der kommer på de udlejningsbaner som vi kender er nogen der kun kigger forbi engang imellem eller for første gang er en tur ude og køre race. Så 98% af deres kundekreds stiller ikke krav til ensheden som vi gør. Alligvel kan vi som klub derfor godt stille krav til materiellet, men ikke sikkert at vi får det vi beder om. Så derfor må vi fravælge dem som ser værst ud, og hvis vi skal gå i helt små sko som nogle enkelte mener, så har GK98 ingen steder at køre!

Bestyrelsen vil til næste års sommertur helt sikkert kigge mulighederne godt igennem inden der tages stilling til hvad og hvor vi kan få mest for pengene og medlemmernes tid.

News Headlines

Back to home

GK98.DK    >>        >>