Sejr til Kenneth Fridthjof i Svebølle

3 maj 2014

Fin sol over banen i Svebølle træk fuldt hus fra GK98. Kenneth Fridthjof løb med sejren foran Kim Mortensen og Henrik Mathiasen. Giang Nguyen kørte dagens hurtigste tid. Det lå ellers ikke i kortene at det skulle være Kenneth der skulle stå øverst på skamlen, men en hassaderet udkørsel fra pitten af Magnus Berggreen som så kollidere med Giang Nguyen og tager andre med i faldet betød at Kenneth Fridthjof kunne smutte forbi uhindret.

Claus Rhymer tar sejren i heat B og Luchas Moesby tar sejren i heat C.

Det var en dag hvor der blev uddelt en del bøder og straffe. Her gives et overblik af straffene: Victor Winsten, Henrik Mahtiasen og Magnus Berggreen får en advarsel og en bøde for ikke at overholde vigepligten i pit udkørslen og skaber dermed fare og kollision.

Kenneth Fridthjof får tildelt en advarsel og bøde for at kollidere med Claus Berggreen hvor han så hænger i dækbarrieren.

Og endelig er der 40 sek. tidsstraf til Jesper Krohn for at glemme pitstop indenfor pitvinduets åbning og Anders Bjørnson får en 20 sek. tidsstraf for kun at løbe en halv gang rundt om karten.

News Headlines

Back to home

GK98.DK    >>        >>