Herlev Classic preview

26 februar 2014

Så er turen kommet til El gokarts efter løbet måtte rykkes fra sidste fremmøde til nu. Der burde nu være styr på cellerne og grundet rokeringen betyder det at vi skal køre Classic Lemans i Herlev. Nu er det altså ikke kun køreskift i løbet der skal holdes styr på, men der skal også holdes styr på gokart skifte.

Meldingen fra arrangørerne er rimelig klar. Gokartskifte skal foretages 3 gange for hver time, altså ind for hver 15 min. Hvis der er nogen der spekulere i andet, så gives der ikke lov til det da vi ikke skal have en gokart holdene midt på banen som er løbet tør for strøm.

Det kan give nogle forskellige taktikker hvordan man skal klare både køreskift og gokartskift som et minimum, da klubbens regler skal overholdes også i den ekstraordinære situation hvilket gerne skulle munde ud i lige lang tid til hver kører. Klubbens regler er som følger:

Classic afviklings regler :

  • Maks. 45 minutter i karten pr. mand.

  • Hvert hold skal have minimum 3 kørerskift (4 stints).

  • Alle team kører samtidigt og løbet strækker sig over 2 afdelinger af 1 times varighed. (ingen pause imellem afdelingerne).

  • Det står teamene frit for at vælge fordelingen af kørerskift imellem de 2 afdelinger. Overgangen mellem de to afdelinger i løbet tæller ikke som kørerskift, dog er det tilladt at starte 2. afdeling med en anden kører end den der sluttede 1. afdeling.

  • Vinderen af første afdeling er det team der passere målstregen først efter 1 time.

  • Til anden afdeling byttes karts. Det vindende team fra første afdeling bytter kart med det dårligst placerede, den næste bedste med den næste dårligste osv. Til anden afdeling griddes op i den kart rækkefølge de kom i mål i første afdeling, dvs. det dårligst placerede team starter forrest og vinderne bagerst.

  • Vinderen af anden afdeling er det team der passere målstregen først efter 1 time.

For at pointere vigtigheden for at reglerne bliver overholdt, så har vi på forhånd uddelegeret straffe hvis man overskrider 45 minutters reglen.

- Hvis man overskrider 45 minutters reglen med mindre end 2 minutter så degraderes teamet med 3 placeringer i det samlede resultat.

- Hvis man overskrider 45 minutters reglen med mere end 2 minutter, så diskvalificeres teamet og kørerne får tildelt 0 point.

Start gridden med afbud og hvem som er indkaldt som replacement findes her >>

News Headlines

Back to home

GK98.DK    >>        >>