Team Next stop Formel 1

18 december 2013

Vi vil fortælle at der i år dannes et nyt team i GK98. Det bliver et kontroversielt team med navnet Next Stop Formel 1. Team Next Stop Formel 1 kommer til at bestå af den tilbagevendende kører, der på det seneste har kørt for Bremer Karting, Nicolai Larsen. Han vil igen i år vise hvordan en gokart manøvreres på sjællandske og jyske baner i GK98 regi.

Fløjet ind til alle vores løb i den kommende sæson, Christian Würz fra Frederikssund. Klubben stiftede bekendtskab med i sæsonen 2013 i form af overhalinger og taktiske manøvre som aldrig set før dette vil han viderefører og samle point hjem til Next Stop Formel 1.

Sidst men ikke mindst teamchef Jesper Krohn som der har kørt i klubben siden 2006. Jesper Krohn har troen holdets sammensætning indenfor strategi, kørerteknik og omgangstider der vil bringe arbejde og taktiske løsninger helt op i det røde felt hos de konkurerrende teams.

Vi satser hårdt på sejre gennem sæsonen, der vil tage klubbens øvrig teams med en storm af vindstyrke Bodil.

Es gibt nur ein gas – VOLLGAS.!!

Vi ser frem til en sæson med gode race på nye spændende baner hvor der vil blive kørt efter klubbens ånd om fair race og gode sportslige oplevelser.

På Team Next Stop Formel 1's vegne
Jesper Krohn, Teamchef

News Headlines

Back to home

GK98.DK    >>        >>